H Charlize Theron στο Fast & Furious 8

Η όμορφη ηθοποιός πρόκειται να αναλάβει ρόλο ενός "κακού"

  • -
  • -

Γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό η 8η συνέχεια της γνωστής ταινίας Fast & Furious, η οποία θα ξεκινήσει την προβολή της τον Απρίλιο 2017. Προς το παρόν τα γυρίσματα προχωρούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό με το cast να έχει ταξιδέψει στην Ισλανδία και την Κούβα έως τώρα.

Το σημαντικό νέο είναι ότι ο επίσημος λογαριασμός του Fast & Furious στο Twitter δημοσίευσε την φωτογραφία της Charlize Theron, γράφοντας ότι είναι η «καλύτερη αντίπαλος» της επερχόμενης ταινίας. Μπορούμε πλέον να θεωρούμε την Theron ως… «εχθρό» της παρέας του Toretto και δεν είναι απίθανο να έχει σκοπό να ενώσει το «μίσος» της με τον Jason Statham βοηθώντας τον (σπόιλερ alert) να αποδράσει από την υπόγεια φυλακή που κλείστηκε στην προηγούμενη ταινία. Δεν αποκλείεται όμως, ο Statham να πάρει το μέρος των «καλών»…

Η Charlize Theron γνωρίζει από καλές και γεμάτο δράση ταινίες, ενώ να θυμίσουμε ότι το 2004 είχε βραβευτεί με όσκαρ ως την καλύτερη ηθοποιό για την ταινία Monster. Επίσης, «έκλεψε τη δόξα» του Tom Hardy από την πρόσφατη ταινία Mad Max: Fury Road και είχε σημειώσει μία καλή ερμηνεία στο Aeon Flux.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...