#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Transporter

Ασταμάτητη δράση, με πρωταγωνιστές μια BMW και πολλά γαλλικά μοντέλα, που συνοδεύεται και από αρκετό ξύλο, από τον γνωστό του είδους, Jason Statham

  • -
  • -

Διανομή

2002

Σκηνοθεσία

Louis Leterrier, Corey Yuen

Πρωταγωνιστές

Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze

Διάρκεια

92 λεπτά

Υπόθεση

Ο Frank Martin, ένα πρώην κομάντο των ειδικών δυνάμεων, μετά την απόσυρσή του από το στρατό, ζει απομονωμένος σε ένα ειδυλλιακό μέρος κάπου στη νότια Γαλλία. Ζει μόνος, χωρίς πολλές κοινωνικές επαφές, αναλαμβάνοντας ως εργασία την παράδοση κάποιον ύποπτων δεμάτων, για τα οποία όμως δεν πρέπει να γνωρίζει το περιεχόμενο.

Όχημα μια BMW 7άρα, ειδικών προδιαγραφών, την οποία έχει φροντίσει κατάλληλα, έτσι ώστε να ξεπερνάει τα εμπόδια που θα βρει στο δρόμο του. Αυτά δεν είναι λίγα, αφού κάθε δέμα κρύβει μια ιστορία περίεργη πίσω της που κουβαλάει και μπελάδες. Σε ένα τέτοιο θα μπλέξει, αφού το δέμα που αναλαμβάνει να παραδώσει, δεν είναι ένα απλό κουτί, αλλά άνθρωπος.

 

Η ιστορία

Ασταμάτητη δράση, με πολλά αυτοκίνητα να εκτελούν πράγματα που εντυπωσιάζουν και απογειώνουν το ενδιαφέρον των φίλων του είδους. Ο ήρωας της υπόθεσης, ο Frank Martin, τον οποίο υποδύεται ο Jason Statham, γοητεύει με τη σκληράδα του, ζώντας σαν λύκος μόνος και μακριά από πολλές συναναστροφές. Ως πρώην στρατιώτης, έχει μάθει να κρατάει το λόγο, κάτι που είναι χρήσιμο και στις συμφωνίες που συνάπτει, με άτομα όχι τόσο… καθαρά.

Εξάλλου δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τους γνωρίσει, αφού το έχει μέσα στους κανόνες του. Επιπλέον, μικρό ενδιαφέρον δείχνει και για τα πακέτα που μεταφέρει, μέχρι τη στιγμή που διαπιστώνει ότι ένα από αυτά έχει ζωή. Υποκύπτει στον πειρασμό του και ανακύπτει μια πανέμορφη κοπέλα με καταγωγή από την Ασία, την οποία υποδύεται η Qi Shu. Όλα αλλάζουν, αφού αυτή του βγάζει τον άλλο του, πιο συναισθηματικό εαυτό, ξεκινώντας ένα love story, που εκτυλίσσεται στο διάστημα ανάμεσα σε παντιλίκια, εκρήξεις και χαλάσματα.

 

Τι λέει το GOCAR

Κλασσική ταινία δράσης με αυτοκίνητα, που διαθέτει μπόλικο τρέξιμο, καραμπόλες, αλλά και σκηνές εξωπραγματικές. Ο Jason Statham στα νιάτα του, 20 σχεδόν χρόνια πριν, δίνει το στίγμα του σε ταινίες του είδους, ανεβάζοντας το πήχη του ενδιαφέροντος. Σε πρώτο πλάνο φυσικά και η BMW 7 series που κάνει πράγματα που γίνονται, αλλά και άλλα που δεν φαντάζεσαι.

Δείτε το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=0poXFSvX0_4&t=8s



#μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...