Οι τεχνολογίες του αύριο από τη Seat

Σε συνεργασία με Samsung και SAP, η Seat αναπτύσσει το σύγχρονο τεχνολογικά αυτοκίνητο

  • -
  • -

Στην Έκθεση Τεχνολογίας (Mobile World Congress) που γίνεται στη Βαρκελώνη η Seat ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία και τις προθέσεις της για το άμεσο μέλλον. Έτσι, έχοντας συμπληρώσει ήδη ένα χρόνο δουλειάς μαζί με τη Samsung πάνω σε τεχνολογίες, ενισχύει τις δυνάμεις της με ένα νέο συνεργάτη, την SAP, τον παγκόσμιο ηγέτη στις εφαρμογές επιχειρήσεων, επιχειρηματικού δικτύου και Internet of Things.

Ο σκοπός της τεχνολογικής συμμαχίας είναι να κρατήσει τους χρήστες συνδεδεμένους και ασφαλείς ενώ οδηγούν. Οι εταιρείες παρουσίασαν διάφορες εφαρμογές συνδεσιμότητας του μέλλοντος κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Πιο συγκεκριμένα, μία εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να εξασφαλίσει εκ των προτέρων θέση στάθμευσης από οποιαδήποτε τοποθεσία κι αν βρίσκεται, ενώ μέσω του συστήματος πλοήγησης καθοδηγεί τον οδηγό στο χώρο στάθμευσης που επέλεξε, όπου αυτόματα η πύλη ανοίγει καθώς πλησιάζει το αυτοκίνητο. Κατά την έξοδο του οδηγού από τον χώρο στάθμευσης πραγματοποιείται η διαδικασία πληρωμής απευθείας μέσω app χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να βγει από το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, το ψηφιακό κλειδί, μια καινοτόμος εφαρμογή του μέλλοντος για τα μοντέλα Seat, με την οποία δίνεται η δυνατότητα και σε άλλο άτομο που βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία να μοιραστεί το ίδιο αυτοκίνητο. Η λειτουργία της εφαρμογής συνίσταται στην αποστολή μέσω κινητού τηλεφώνου ή smartphone του εικονικού ψηφιακού κλειδιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...