Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo

Υδρογονοκίνητο με 871 ίππους και 972 κιλά

  • -
  • -

Ακόμα ένα εικονικό μοντέλο παρουσιάστηκε με «σάρκα και οστά» στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το οποίο είναι το Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo concept. Το ιδιαίτερο πρωτότυπο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας φόρεσε το αρχίγραμμα Ν (από το τμήμα βελτιώσεων της Hyundai) και χαρακτηρίζεται ως ένα εκρηκτικό αγωνιστικό μοντέλο που κινείται με υδρογόνο. Η απόδοσή του είναι συνολικά 871 PS, που προκύπτει από τον «πράσινο κινητήρα» των 670 ίππων και από τον πυκνωτή που προσφέρει επιπλέον 201 ίππους μιας και αποθηκεύει ενέργεια κατά την πέδηση. Όλη η ιπποδύναμη μεταφέρεται και στους τέσσερεις τροχούς, που σύμφωνα με την εταιρεία παρέχει απαράμιλλη οδική συμπεριφορά.

Η αγωνιστική βολίδα ζυγίζει μόλις 972 κιλά χάρη στο ελαφρύ υλικό κατασκευής CFRP και το μικρό βάρος των κυψελών υδρογόνου που εφοδιάζεται στο compact αμάξωμά του.

Φυσικά, το πρωτότυπο N 2025 θα βρει τη θέση του στην μεγάλη «οικογένεια» του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού Gran Turismo 6 και θα είναι άμεσα διαθέσιμο για «κατέβασμα». Καλές κόντρες!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...