Το Around View Monitor της Nissan σε βαθυσκάφη

Το σύστημα πανοραμικής θέασης του περιβάλλοντα χώρου της Nissan θα παρέχει τις υπηρεσίες του για την εξερεύνηση των ωκεανών

  • -
  • -

Η Nissan παρέχει την τεχνολογία του Around View Monitor (AVM) στον Οργανισμό Ωκεανογραφίας – Γεωλογίας και Τεχνολογίας της Ιαπωνίας, ώστε σε συνεργασία με τηλεχειριζόμενα οχήματα-βαθυσκάφη (ROVs) να βοηθήσει στην αποκάλυψη των μυστικών των ωκεανών.

Οι χειριστές των ρομποτικών οχημάτων θα μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες εργασίας στα μεγάλα βάθη των ωκεανών, προκειμένου να επιτύχουν το έργο τους με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

Το AVM έκανε ντεμπούτο σε αυτοκίνητο της Nissan το 2007 και είναι μία από τις βασικές τεχνολογίες της εταιρείας και στο κομμάτι της αυτόνομης κίνησης οχημάτων που αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2020. Παρέχει μια περιμετρική εικόνα του αυτοκινήτου με άποψη από ψηλά δίνοντας ευκολία και ασφάλεια στους ελιγμούς. Από το 2011 προστέθηκε και το Σύστημα Ανίχνευσης Kινούμενων Eμποδίων (Moving Object Detection), ενώ εξακολουθούν να αναπτύσσονται και άλλες συναφείς τεχνολογίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...