Scooter Moto Festival 2014

Πήγαμε, είδαμε και ευπειθώς αναφέρουμε…

  • -
  • -

Είναι πολύ ευχάριστο που η μοτοσυκλέτα ζει! Άλλωστε το «Γκάζι» είναι από τις πιο cult τοποθεσίες για τους δύο τροχούς. Και εδώ που τα λέμε τα μοντέλα μπορεί να έρχονται και να παρέρχονται, αλλά οι hard-core άνθρωποι της μοτοσυκλέτας παραμένουν πάντα… φευγάτοι, πάντα διαφορετικοί, πάντα ευχάριστοι.

Ποτέ δεν βαριέσαι σε μια έκθεση μοτοσυκλέτας, γιατί πέρα από τους ανθρώπους είναι και ένα προϊόν που ευτυχώς ακόμα ονειροβατεί έξω από τα συμβατικά μέτρα. Και αυτό γιατί, όπως και να το κάνουμε, οι δύο τροχοί απευθύνονται σε πιο ψαγμένα άτομα με πιο δυναμικές ανάγκες. Ο μη ενιαίος χώρος τη «Τεχνόπολις» πάντα είναι διασκεδαστικός στη βόλτα και μπορεί να μην διαθέτει ροή, αλλά διαθέτει… αυλή με καφετέρια και αυτό υπό τον ήλιο είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν από το Scοoter Moto Festival 2014 να απουσιάζουν και happenings με συγκροτήματα μουσικής, επιδείξεις trial, all road training και test-drive ηλεκτροκίνητων scooter.

Πάντως δεν ήταν όλοι εκεί, από τις μεγάλες αντιπροσωπείες απουσίαζαν δύο βασικοί παίχτες και οι «αξεσουαράδες» δεν έκαναν μαζικά την εμφάνισή τους. Αλλά μικρό το κακό, αφού η είσοδος ήταν ελεύθερη. Άλλωστε όσοι έκαναν τη βόλτα τους αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, αφού η λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια των δύο τροχών είχε φέρει πέριξ του φουγάρου μερικές από τις πιο σημαντικές μοτοσυκλέτες όλων των εποχών, που όλοι μικροί και μεγάλοι (ειδικά οι μεγάλοι) τις χάζευαν με τις ώρες.

Το είπαμε στην αρχή, οι δύο τροχοί ζουν!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...