Δικό της κανάλι θα δημιουργήσει η Formula 1

Η F1 TV θα λανσαριστεί μέσα στη φετινή σεζόν και θα είναι διαθέσιμη σε 4 γλώσσες

  • -
  • -

Μία ακόμη σημαντική αλλαγή στη νέα εποχή, υπό τη διοίκηση της αμερικανικής Liberty Media, ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Στις αρχές της σεζόν θα λειτουργήσει η F1 TV, ένα αποκλειστικό κανάλι που υπόσχεται μοναδική εμπειρία θέασης στους φίλους της Formula 1.

Το κανάλι της F1 θα βασίζεται σε πλατφόρμα ΟΤΤ (over the top), δηλαδή θα είναι προσβάσιμο σε κάθε χρήστη ευρυζωνικής σύνδεσης, ανεξαρτήτως παρόχου. Οι αγώνες θα μεταδίδονται χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, με σχόλιο σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά). Στα προτερήματα περιλαμβάνεται αποκλειστική πρόσβαση στις on board κάμερες και των 20 μονοθεσίων.

Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα σε περίπου 20 χώρες (όχι στην Ελλάδα) μέσω συνδρομής. Εκτός από τα αγώνες, σε απευθείας σύνδεση θα μεταδίδονται όλες οι περίοδοι ελεύθερων δοκιμών, κατατακτηρίων, όλες οι συνεντεύξεις Τύπου, καθώς επίσης και οι υποστηρικτοί θεσμοί, Formula 2, GP3 Series και Porsche Supercup.

Αρχικά η F1 TV θα είναι προσβάσιμη μέσω υπολογιστή, ενώ στη συνέχεια και μέσω εφαρμογών σε smartphones. Το μηνιαίο κόστος για την υπηρεσία θα κυμαίνεται από 8 έως 12 δολάρια, ενώ η ετήσια χρέωση θα εξαρτάται από την αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...