F1: Μεγάλος νικητής ο Verstappen στην Μαλαισία!

  • -
  • -

Ο Max Verstappen ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα της Μαλαισίας με τους Hamilton και Ricciardo να ανεβαίνουν στο βάθρο. Ο οδηγός του αγώνα μάλλον ήταν ο Sebastian Vettel ο οποίος από την τελευταία θέση κατάφερε να φτάσει στην 4η και είχε μια προσπάθεια να περάσει και τον Ricciardo.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε δραματικά για την Ferrari όταν ο Kimi Raikkonen ο οποίος εκκινούσε δεύτερος είχε πρόβλημα με την μονάδα ισχύος! Δεύτερο πρόβλημα για την Ferrari, και αυτό καταστροφικό.

 

 

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Mercedes που δεν είχε αντίπαλο τον Raikkonen, με τον Bottas να προσπαθεί να πάρει την 2η θέση από τον Verstappen, κάτι που δεν κατάφερε.

 

 

Στον 4ο γύρο ο Verstappen κατάφερε να περάσει τον Hamilton και να πάρει τα ηνία του αγώνα

 

 

Εν τω μεταξύ ο Vettel άρχισε και ανέβαινε φτάνοντας τον Alonso στον 8ο γύρο

 

 

Η Mercedes του Bottas δεν ήταν ανταγωνιστική και έχασε την θέση του από τον Ricciardo στον 11ο γύρο.

 

 

Η κατάταξη με τους ταχύτερους γύρους έδειχνε ποιος είχε το πάνω χέρι

 

 

Στην μέση του αγώνα ο Hamilton μπήκε για να βάλει την μαλακή γόμα που θα τον έφερνε στο τέλος του αγώνα. Βγαίνοντας ήταν μπροστά από τον Vettel

 

Η μάχη που ερχόταν ήταν αυτή ανάμεσα στον Ricciardo και στον Vettel, μια μάχη για την 3η θέση του βάθρου. Ο Ricciardo ενημερώθηκε στον 44ο γύρο ότι ο Vettel τον πλησίαζε

 

 

Ο Vettel έκανε μια δοκιμή να τον περάσει, αλλά δεν το κατάφερε. Ο Vettel είχε πάρει οδηγία για επίθεση, πιθανώς στην τελευταία προσπάθεια που είχε πριν αρχίσουν να κοιτάζουν το να προστατεύσουν το μονοθέσιο.

 

 

Η τελική κατάταξη του αγώνα είχε

 

 

Στον γύρο μετά από την λήξη του αγώνα είχαμε ένα περίεργο συμβάν όταν ο Vettel έπεσε πάνω στον Stroll. Καταστράφηκε το πίσω αριστερά μέρους του μονοθεσίου του.

 

 

Στο πρωτάθλημα οδηγών ο Hamilton έχει πλέον μια διαφορά 34 βαθμων

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...