F1: Vettel … και η αναμονή συνεχίζεται

Περιμένοντας τα νεα για το μέλλον του Vettel στην Ferrari

  • -
  • -

Με την ανακοίνωση της παραμονής του Kimi Raikkonen για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα της Ferrari το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στο τι θα γίνει με τον Sebastian Vettel. O Γερμανός οδηγός όταν είχε ερωτηθεί για το μέλλον του στα τέλη του Μαιου είχε πει ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις.

 

Όλα δείχνουν ότι ο Sebastian Vettel θα παραμείνει στην ομάδα της Ferrari με το ζητούμενο και το θέμα τριβής να παραμένει η διάρκεια του συμβολαίου του. Ο Γερμανός οδηγός θέλει μια μονοετή επέκταση ώστε να έχει πολλές επιλογές ανοιχτές για το 2019 όταν τα συμβόλαια των Hamilton, Verstappen και Ricciardo θα έχουν λήξει.

 

Από την άλλη η Ferrari είναι λογικό να θέλει να δέσει τον Γερμανό με πολυετές συμβόλαιο ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Η κίνηση ανανέωσης του Raikkonen ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως. Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι υλοποίησε την επιθυμία του Vettel να παραμείνει ο φίλος του στην Ferrari, και να έχει ένα teammate όπως είναι ο Φιλανδός, απαλλαγμένος από πολιτικές και εντάσεις. Άλλοι πιστεύουν ότι η κίνηση της Ιταλικής ομάδας ήταν μια κίνηση σταθερότητας, ώστε ακόμα και εάν φύγει ο Vettel να έχει ένα έμπειρο οδηγό που να ξέρει πολύ καλά την ομάδα.

 

Ο Vettel είπε ότι δεν περιμένει νέα τις ερχόμενες δυο βδομάδες και ότι εστιάζει την προσοχή του στον αγώνα του Βελγίου και μετά σε αυτό της Ιταλίας. Μετά από την Ιταλία υπάρχουν εκδηλώσεις στο Fiorano για τα 70 χρόνια της Ferrari. Μήπως μάθουμε τότε περισσότερα;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...