Δοκιμάζουμε τρία Citroen C5 Aircross: Βενζίνη, diesel και plug-in hybrid – Βρες ποιο σου ταιριάζει

Διεκδικώντας εύκολα τον τίτλο του πιο άνετου μεσαίου SUV, το C5 Aircross διακρίνεται και για τον πολύπλευρο χαρακτήρα του από πλευράς κινητήρων.

  • -
  • -

Η Citroen σίγουρα είναι μία από τις εταιρείες που ναι μεν κάνει αργά βήματα πως την ηλεκτροκίνηση και τον υβριδισμό, αλλά παράλληλα εξακολουθεί να εξελίσσει και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έχοντας την συγγενική DS Automobiles να βοηθάει στις αμιγώς ηλεκτροκίνητες προτάσεις, εξακολουθεί να προσφέρει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ ταυτόχρονα μυεί το κοινό μέσω των plug-in hybrid μοντέλων. Ο συγκεκριμένος κανόνας ισχύει και στην περίπτωση του C5 Aircross, του άνετου C-SUV της μάρκας που ανανεώθηκε πριν λίγο καιρό, παραμένοντας επίκαιρο, αλλά και μία από τις καλύτερες επιλογές για οικογενειάρχες.

Εμείς, είχαμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε και τις τρεις εκδόσεις του γαλλικού μοντέλου. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις τρεις δοκιμές των εκδόσεων με κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου αλλά και plug-in hybrid. Αφού τις διαβάσετε, στο τέλος του άρθρου ψηφίστε και πείτε μας ποιο θα θέλατε να έχετε στην κατοχή σας.

Citroen C5 Aircross 1.2 Puretech 130 PS EAT8

benzini

 

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 PS EAT8

diesel


Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid 225 PS e-EAT8
phev

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...