Δοκιμάζουμε τα 3 best seller σούπερμινι!

Στην κατηγορία με το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, τρία μοντέλα ξεχωρίζουν στο… Ράλι των πωλήσεων

  • -
  • -

Η κατηγορία των σούπερμινι ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης για το αγοραστικό και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τη δύσκολη χρονιά που πέρασε συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον. Με μερίδιο που άγγιξε το 47% και πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 38.000 μονάδες είναι φανερό ότι αποτέλεσε το segment που προτίμησαν οι περισσότεροι στη χώρα μας. Την κορυφή των πωλήσεων για το 2020 κατέκτησε το Toyota Yaris με ποσοστό 11,91% και 4.531 ταξινομήσεις. Το ιαπωνικό μοντέλο ήταν με διαφορά πρώτο, με δεδομένο το γεγονός ότι η 4η γενιά αποτελεί μία από τις νεότερες προσθήκες στην κατηγορία.

Την πρώτη τριάδα έκλεισαν δύο ακόμα παραδοσιακές επιλογές του ελληνικού κοινού, και συγκεκριμένα τα Opel Corsa και Peugeot 208. Το γερμανικό μοντέλο είχε ποσοστό 7,34% και 2.793 πωλήσεις, ενώ το γαλλικό σούπερμινι βρέθηκε πίσω του με ελάχιστο διαφορά. Συγκεκριμένα πωλήθηκαν 2.741 208 με μερίδιο που άγγιξε το 7,21%.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις δοκιμές των τριών μοντέλων και εν συνεχεία να μας πείτε στη σχετική ψηφοφορία ποιο από τα best seller της κατηγορίας κερδίζει την προτίμηση σας.

 

Toyota Yaris

 

Opel Corsa

 

Peugeot 208

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...