Δοκιμή: Kia Stonic 1.0 T-GDI ή Opel Crossland X 1.2T;

Δυο B-SUV με τούρμπο κινητήρες, αλλά διαφορετική προσέγγιση στο ίδιο θέμα. Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε;

  • -
  • -

Παρά το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με δυο μικρά SUV, εδώ η προσέγγιση στο ίδιο θέμα έχει αρκετές διαφορές. Με πιο σπορ χαρακτήρα το Kia Stonic, διεκδικεί το ενδιαφέρον αυτών που έχουν ψηλά στις προτεραιότητές τους την οδήγηση. Από την άλλη το Opel Crossland X ακολουθεί πιο ορθολογική φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στους χώρους την πρακτικότητα και την ευελιξία του εσωτερικού.

Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με τούρμπο κινητήρες βενζίνης, 1,0 και 1,2 lt με απόδοση 120 και 130 ίππων αντίστοιχα για Kia Stonic και Opel Crossland X. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε πατώντας στο όνομα του μοντέλου ή πάνω στη φωτογραφία των δοκιμών των δύο εκδόσεων. Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

 

Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 PS

Ένα ολοκληρωτικά σύγχρονο κόμπακτ Crossover για την Kia που προσφέρει μοντέρνο στιλ, παροχές και απόδοση σε συνδυασμό με δελεαστικές τιμές.

 

Opel Crossland X 1.2T 130 PS

Το Crossland X με την παρουσία του σηματοδοτεί τη στροφή της Opel στα crossover. Αντικατέστησε το γνωστό πολυμορφικό Meriva, με στόχο να αγγίξει μια νέα μερίδα αγοραστικού κοινού που ακολουθεί τη νέα τάση της εποχής και της αρέσουν οι πιο δυναμικές προτάσεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...