VIDEO ΔΟΚΙΜΗ: 3 οικογενειακά με Στυλ

Με τι θα ήθελες να συνδυάζεις το ξεχωριστό design; Με άνεση, σπορ οδήγηση ή premium χαρακτήρα;

  • -
  • -

Η κατηγορία των μικρομεσαίων διανύει μια περίοδο ίστρου στον τομέα της σχεδίασης. Βλέπουμε ολοένα και περισσότερα νέα μοντέλα να υιοθετούν ξεχωριστό στυλ, χωρίς βέβαια να βασίζουν μόνο σε αυτό το στοιχείο την εμπορική τους πορεία. Άλλα προσανατολίζονται περισσότερο στην άνεση όπως Citroen C4 Cactus, άλλα όπως το Honda Civic διακρίνονται για τον σπορ χαρακτήρα τους και άλλα μπαίνουν στα χωράφια premium κατασκευαστών δημιουργώντας ουσιαστικά νέες υποκατηγορίες, όπως κάνει το Hyundai i30 Fastback. Εσύ, τι αναζητάς από ένα μικρό οικογενειακό χάτσμπακ; Δες παρακάτω τις Video Δοκιμές των τριών μοντέλων.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΕΣΗ

Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi 100

Tο νέο Citroen C4 Cactus αγνοεί τη μόδα των crossover και μπαίνει στην κατηγορία των μικρομεσαίων δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άνεση, την οποία προσφέρει απλόχερα με κάθε του πτυχή: από τα αναπαυτικά καθίσματα μέχρι την ψαγμένη ανάρτηση.

 

ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗ

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo

Το νέο Honda Civic ήρθε με πολλούς νεοτερισμούς τόσο σε σχεδίαση, όσο και σε τεχνολογία. Με το εξαιρετικά καλοστημένο πλαίσιο και τον κινητήρα των 182 ίππων, προσφέρει ιδιαίτερα απολαυστική οδηγική εμπειρία.

 

 

PREMIUM ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Hyundai i30 Fastback 1.0 Turbo

To i30 Fastback εκπροσωπεί την κατηγορία των 5θυρων κουπέ και ποντάρει πολλά στη σχεδίαση. Η δημιουργικότητα της Hyundai βρίσκει εφαρμογή σε ένα κεφάλαιο που κανείς από τους κατασκευαστές που απευθύνονται σε ευρύ κοινό δεν τόλμησε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...