Το καλοκαίρι αποφασίζει ο Webber

Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε …

  • -
  • -

Ο Mark Webber εμφανίστηκε στο Αυστριακό Servus TV και μίλησε για όλα. Βέβαια το ενδιαφέρον εστιάστηκε για άλλη μια φορά στην κουβέντα που αφορά το μέλλον του, αλλά η μεγάλη είδηση δεν βγήκε.

 

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει, ο Webber τόνισε για άλλη μια φορά ότι ποτέ δεν είχε πάρει απόφαση τόσο νωρίς και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι. Είπε δε ότι πιστεύει ότι έχει ακόμα να προσφέρει και θέλει να συνεχίσει. Ο Webber για όσους δεν το γνωρίζουν, θέλει να ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα σε ετήσια βάση. Φέτος παίρνει μια ιδιαίτερη τροπή το θέμα μετά από όσα έγιναν στην Μαλαισία.

 

Βέβαια η κοκορομαχία με τον Vettel είναι κάτι που βλέπουμε κάθε χρόνο. Κλειδί στο θέμα αποτελεί και το γεγονός ότι ο Kimi Raikkonen αλλά και ο Nico Hulkenberg, όπως και οι δυο οδηγοί της Scuderia Toro Rosso, είναι στην λίστα της ομάδας για το 2014. Εάν η Red Bull Racing αποφασίσει να μην κάνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας ο Webber θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, και σίγουρα υπάρχουν κάποιες που ενδιαφέρονται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...