Το μέλλον του Raikkonen

  • -
  • -

Ο Kimi Raikkonen αποστόμωσε τους επικριτές του όταν το 2012 γύρισε στην ενεργό δράση, μετά από δυο χρόνια στο WRC, με μια εκπληκτική χρονιά με την Lotus. Μάλιστα στο τέλος πήρε την 3ηθέση στο πρωτάθλημα.

 

Το όνομά του παίζει όμως δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, από τη στιγμή που για το 2014 δεν έχει ακόμα συμβόλαιο, αλλά και η Red Bull Racing έχει διαμηνύσει ότι ο Φιλανδός είναι στην λίστα τους. Ένας από τους ιδιοκτήτες της Lotus, o Gerard Lopez, ερωτηθείς από το Autosport είπε επι του θέματος : «Από την πλευρά μας, η σχέση μας με τον Kimi είναι εξαιρετική. Είμαστε εκεί που θέλουμε, είναι εκεί που θέλει και σας διαβεβαιώνω ότι ο Kimi δεν είναι άνθρωπος που θα υπογράψει προσύμφωνο. Με κανέναν. Εάν συνεχίζουμε και του δίνουμε αυτό που θέλει, δεν βλέπω τον λόγο να θέλει να πάει αλλού. Είμαστε χαρούμενοι και δεν βλέπω τον λόγο να τον αντικαταστήσουμε». Για το ότι είναι στην λίστα της Red Bull σχολίασε : «Έχουν τα δικά τους θέματα και ίσως με το να λένε κάτι, να σκέφτονται ότι μπορεί να τους βοηθήσει, αλλά δεν βλέπω το πώς. Είμαστε καλά στο σημείο που βρισκόμαστε και πιστεύω ότι ο Kimi θα μείνει», τόνισε ο Lopez.

 

 Ο Raikkonen έδωσε και μια συνέντευξη στην Γερμανική Bild, για την οποία οι συντάκτες πανυγήριζαν ότι μπόρεσαν να τον απασχολήσουν για 12 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα! Μια από τις ερωτήσεις διατυπώθηκε ως εξής : «Θα είστε ο νέος teammate του Vettel;»

 

Η απάντηση ήρθε : «Τι είναι αυτή η ερώτηση; Υπάρχουν τόσες φήμες στην F1. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, αυτό ισχύει. Πρώτα από όλα προσπαθώ μαζί με την Lotus να πάρω ότι καλύτερο μπορώ. Στην συνέχεια θα σκεφτώ για το μέλλον μου. Σίγουρα είναι ωραίο να είσαι στις επιλογές της Red Bull. Αλλά τι σημασία έχει η κουβέντα για την Red Bull , από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα στο χαρτί;»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...