Δεύτερο σετ δοκιμών στην Βαρκελώνη

  • -
  • -

Αφού συγκέντρωσαν στοιχεία από το πρώτο τεστ, οι ομάδες ταξιδεύουν στην Βαρκελώνηγια το δεύτερο, πιο σημαντικό τεστ. Σε αυτό το τετραήμερο οι ομάδες θα αξιολογήσουν πολύ καλύτερα τα μονοθέσια, αφού η Βαρκελώνη είναι μια κατεξοχήν πίστα στην οποία φαίνεται η δυναμική τους.

 

Τι καινούργιο θα έχουμε; Θα δούμε τον Alonso σε δράση, μετά από την κοινή απόφαση ομάδας και οδηγού να μείνει στον … πάγκο. Ο Ισπανός θα κάνει τις 3 πρώτες μέρες πριν παραδώσει το μονοθέσιο στον Massa. Πάντως ο Alonso δούλεψε πάνω στην φυσική του κατάσταση μένοντας για πολλές μέρες στο Ντουμπάι, κάνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα με το ποδήλατο στην έρημο. Δεν μας άφησε όμως με παράπονο γιατί μέσω twitter μας έστελνε συνεχώς φωτογραφίες με τα κατορθώματά του.

 

Στην συνέχεια θα δούμε και το νέο μονοθέσιο της Williams. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη στην Jerez και άργησε με το νέο μονοθέσιο. Πλέον όλα είναι έτοιμα και αυτό θα εμφανιστεί αύριο στην Καταλονία. Θα δούμε πιθανώς και τον Adrian Sutil να δοκιμάζει με την ομάδα της Force India, η οποία ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον οδηγό που θα πλαισιώσει τον di Resta.

 

Κάθε ομάδα θα έχει στην διάθεσή της 35 σετ συνολικά από ελαστικά Pirelli. O προμηθευτής ελαστικών και οι ομάδες έχουν έρθει σε συνεννόηση για τον τύπο από τα 20 σετ, αλλά οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν 15 επιπλέον με ελεύθερη επιλογή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...