Αλλαγές σε Williams και Mercedes GP

  • -
  • -

Η χθεσινή ήταν μια δύσκολη μέρα. Για αυτό φταίει η Γερμανική Bild η οποία έβγαλε την είδηση ότι ο Glock αποχωρεί από την Marussia κοινή συναινέσει, αλλά και για το ότι ο Toto Wolff αναλαμβάνει την θέση του Norbert Haug στην Mercedes.

 

Επειδή το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τις μετοχικές συνθέσεις των ομάδων, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αυστριακός Toto Wolff κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην ομάδα της Williams, στην οποία μέχρι και σήμερα κατείχε την θέση του Executive Director. Με σημερινές ανακοινώσεις όμως η Williams και η Mercedes GP ανακοίνωσαν ότι ο Wolff φεύγει από την Williams και πηγαίνει στην Mercedes σαν μέτοχος και Executive Director δίπλα στον Lauda και Brawn.

 

Συνεπώς μετά από τις αλλαγές ο Wolff είναι μέτοχος και στην Williams και στην Mercedes. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται γιατί έχουμε το παράδειγμα της Red Bull Racing και της Scuderia Toro Rosso.

 

Από χθες υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο όσον αφορά δημοσιεύματα τα οποία ανέβηκαν και κατέβηκαν, φημολογίες που κυκλοφορούσαν και άλλα συναφή. Προς το παρόν μάθαμε τι συμβαίνει και περιμένουμε την συνέχεια, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...