Grand Prix Βραζιλίας: Ταχύτερος ο Hamilton

Ελεύθερα δοκιμαστικά Παρασκευής

  • -
  • -

Μπορεί βέβαια οι συνθήκες που έγιναν τα ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα να μην έχουν σε τίποτα να κάνουν με αυτά που θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί την Κυριακή, ωστόσο η McLaren έδειξε ότι συνεχίζει στον ρυθμό που έχει από την Αμερική.

O Hamilton ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και στα δυο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών έχοντας πίσω τους τις Red Bull Racing των Vettel και Webber. Το ότι ο Hamilton είναι πολύ δυνατός δεν είναι άσχημο νέο για τον Vettel. Έχει έναν ακόμα «σύμμαχο» για να αντιμετωπίσει τον Alonso, ο οποίος χρειάζεται βάθρο για να έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Η πρώτη τριάδα έμεινε τόσο στα πρώτα όσο και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά. Οι Ferrari με τους Alonso και Massa ακολουθούν. Πρέπει να τονίσουμε ότι στην Renault έχουν πάρει τα μέτρα τους και έχουν τοποθετήσει σε όλες τις ομάδες που υποστηρίζουν τους νέους εναλλάκτες. Τα μάτια είναι στραμμένα στο μονοθέσιο του Vettel (με κινητήρα Renault) και το εάν θα αντέξει τον αγώνα.

Επιπρόσθετα η Pirelli είχε φέρει και ένα νέο πειραματικό ελαστικό για το 2013 και όλες σχεδόν οι ομάδες το χρησιμοποίησαν, κάτι που μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τους χρόνους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...