Τι κρατάω και τι πετάω από τα προκριματικά της Κορέας

  • -
  • -

Οι Webber, Vettel και Hamilton ξεκινούν από τις 3 πρώτες θέσεις αύριο στον αγώνα της Κορέας. Η Red Bull Racing έδειξε για ακόμα μια φορά ότι την σωστή στιγμή βρήκε τα πατήματά της.

 

Όλοι αναφέρουν ότι η λάθος Red Bull Racing είναι στην πρώτη θέση με τον Webber να ξεκινά από την καθαρή πλευρά της πίστας και τον Vettel από την ακάθαρτη, αλλά αυτό δεν θα παίξει τον ρόλο του γιατί κάποια στιγμή και εφόσον έχουν κρατήσει τις θέσεις τους θα … μαγειρευτεί η σειρά και ο Vettel θα περάσει μπροστά. Αν και ο Vettel δεν θέλει να το παραδεχθεί. Και επειδή θα πουν κάποιοι ότι η RBR μπορεί να μείνει στην μέση από το πρόβλημα με τον εναλλακτήρα (alternator) θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι από την Σιγκαπούρη και μετά τρέχουν με την περσινή πιο «ασφαλή» έκδοση.

 

Απο κει και πέρα θα πρέπει να παρακολουθήσουμε ασφαλώς τον αγώνα του Fernando Alonso. O Ισπανός ξεκινάει από την 4η θέση και στα μάτια του θα έχει τον άμεσο αντίπαλό του για το πρωτάθλημα, τον Sebastian Vettel. Η διαφορά τους είναι στους 4 βαθμούς και οι αγώνες που έχουν μείνει μαζί με αυτόν της Κορέας είναι 5.

 

Τα μάτια θα είναι και πάλι στον Grosjean να μην κάνει άλλη μια «πατάτα» στην εκκίνηση. Όπως είπε σωστά ο Boullier κάποιοι αντίπαλοί του το εκμεταλλεύονται και πιέζουν την κατάσταση ώστε να κάνει ο νεαρός Γάλλος το μοιραίο λάθος. Τι μπορεί να γίνει αύριο στον αγώνα; Η στρατηγική θα παίξει καθοριστικό ρόλο με την Pirelli να μας λέει ότι ακόμα και 1 στοπ είναι εφικτό. Οπότε μπορούμε να δούμε και πάλι κάποια προσπάθεια από τον Perez να κάνει 1 στοπ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...