Τι κρατάω και τι πετάω από τα προκριματικά της Σιγκαπούρης;

Ποιος έχει το πάνω χέρι;

  • -
  • -

Ο Hamilton ήταν αναμφισβήτητα ο κυρίαρχος των προκριματικών. Όλα αυτά την στιγμή που ο Vettel κυριάρχησε και στα 3 σκέλη των ελεύθερων. Λέει αυτό κάτι; Περιμένουμε να δούμε πόσο θα αντέξουν αυτά τα ελαστικά με τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσει και τον αγώνα αύριο τόσο ο Hamilton όσο και ο Vettel.

 

Για άλλη μια φορά πρέπει να πούμε ότι ο Maldonado είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, ο οποίος όμως πρέπει να τον κρατάει κάποιος. Ο Hamilton είπε ότι ελπίζει ο Maldonado να δείξει αυτοσυγκράτηση και να μην υπάρχει κάποιο ατύχημα στην αρχή του αγώνα. Έξυπνο παιχνίδι ελπίζουν ότι θα παίξουν οι δυο Mercedes οι οποίες θα έχουν ελεύθερη επιλογή ελαστικών από την στιγμή που δεν έκαναν χρόνο. Κάποιοι θα αναρωτήθηκαν γιατί βρέθηκε τόσο πίσω ο Raikkonen. Για άλλη μια φορά ο Φιλανδός έδειξε αδυναμία στα προκριματικά, αλλά θα πρέπει να τον υπολογίζουμε αύριο στον αγώνα γιατί μπορεί να ξεκινήσει με όποια γόμα επιθυμεί.

 

Τέλος να πούμε για την Ferrari ότι δεν θα είναι ο αγώνας της. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς και ο Alonso ελπίζει σε κάποιο βάθρο για να μειωθεί η χασούρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...