Ferrari και Button

Μόνο σε «παράλληλο σύμπαν» Button και Alonso μαζί

  • -
  • -

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ιταλικό περιοδικό Autosprint o Βρετανός οδηγός της McLaren Mercedes σχολίασε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ferrari και για το εάν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Είπε ότι μόνο σε ένα «παράλληλο σύμπαν» θα μπορούσε να είναι teammate του Fernando Alonso!

 

Υπήρχε όμως επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές; «Λοιπόν εμμμ … πάντα υπήρχε επαφή. Πάντα λέω ‘γειά σου τι κάνεις;’ στον Stefano Domenicalli στο paddock. Αλλά ξέρει και ξέρω ότι έχω ένα συμβόλαιο για του χρόνου. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί (η φημολογία περί Ferrari) έχει έρθει τόσο δυνατά προς το μέρος μου».

 

Μίλησε όμως και για τον Alonso : «Είναι ένας πολύ έξυπνος οδηγός, και ίσως, σε ένα παράλληλο σύμπαν, πολύ ευχαρίστως να δούλευα μαζί του. Πάντα είναι δύσκολο και ενδιαφέρον να έχεις ένα τόσο σκληρό και τόσο έξυπνο δίπλα σου. Τον θαυμάζω όπως θαυμάζω τον Alain Prost. Έχει φτιάξει μια υπέροχη ατμόσφαιρα γύρω του, με πολύ καλούς ανθρώπους. Λυπάμαι για τον Felipe (Massa), αλλά πιστεύω ότι ο Fernando έχει όλη την ομάδα γύρω του».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...