F1: Και νέα εγχείρηση ο Kubica

  • -
  • -

Ο Robert Kubica έκανε και νέα επέμβαση για να μπορέσει να βελτιώσει την κινητικότητα του δεξιού του χεριού. Ο οδηγός ο οποίος πέρσι την άνοιξη πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Ράλλυ, προσπαθεί ακόμα να επανέλθει σε μια κατάσταση που θα του επιτρέψει να οδηγήσει σε πρώτη φάση αυτοκίνητο ράλλυ σε ανταγωνιστικές συνθήκες και σαν όνειρο την πιθανή επιστροφή του στην F1.

 

Η νέα επέμβαση έγινε στον αγκώνα του και η όλη επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Pederzoli στα τέλος Μαίου. Σύμφωνα με τον γιατρό που έκανε την επέμβαση, αυτό θα του επιτρέψει να χειριστεί πλήρως το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Ο γιατρός είπε ότι ο Πολωνός έκανε και κάποιες δοκιμές σε προσομοιωτή πριν από την επέμβαση : «Με τον τρόπο αυτό θα μπορεί να χειρίζεται πλήρως το τιμόνι, ενώ νωρίτερα δεν μπορούσε να στρίψει με την παλάμη κάτω, έπρεπε να αφήσει το τιμόνι για να στρίψει αριστερά», είπε ο γιατρός Ruggero Testoni.

 

Πρόσθεσε δε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Και όλα αυτά βγήκαν στο φως πριν από τον αγώνα στον Καναδά στον οποίο ο Kubica είχε ένα τρομακτικό ατύχημα το 2007, ενώ το 2008 κέρδισε εκεί τον μοναδικό του αγώνα στην F1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...