F1: Περί … Ferrari ο λόγος

Φήμες για οδηγούς και … σεισμός

  • -
  • -

Ο χθεσινός σεισμός που χτύπησε την περιοχή της Modena επηρέασε και την Ferrari. Το εργοστάσιο της Ιταλικής ομάδας είναι πολύ κοντά στο επίκεντρο και συγκεκριμένα στο Maranello. Μετά από τον σεισμό αποφασίστηκε να κλείσει και οι εργαζόμενοι να πάνε στις οικογένειές τους. Όμως την ίδια ώρα συνεχιζόντουσαν και οι φήμες για το ποιος θα είναι δίπλα στον Fernando Alonso το 2013.

 

Τα ονόματα που έπαιξαν ήταν αυτή την φορά του Vettel, του Webber και του Hamilton. O Alan Jones, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και συμπατριώτης του Mark Webber, είπε ότι θα πρέπει ο Webber να σκεφτεί στα σοβαρά την πιθανότητα να μετακομίσει στην Scuderia. «O Mark έχει κάνει ένα από τα δυο πράγματα που οι περισσότεροι οδηγοί της F1 θα ήθελαν, και αυτό είναι να κερδίσουν στο Μονακό. Το άλλο είναι να οδηγήσουν για την Ferrari. Είμαι σίγουρος ότι θα το δει. Εάν πάει στην Ferrari θα είναι ένας άνεμος φρεσκάδας, έχει μεγάλο πρεστίζ και κάτι πραγματικά καλό να έχει στο βιογραφικό του. Τα πάει πολύ καλά με τον Alonso και ίσως είναι ένας καλός δρόμος να ακολουθήσει», είπε ο Alan Jones.

 

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Webber είναι οδηγός που αρέσκεται σε συμβόλαια ενός έτους με τις ομάδες. Στην ίδια φάση είναι και με την Red Bull Racing. Χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς θα είναι και ο Lewis Hamilton, ο οποίος πιέζει την McLaren ώστε να μπορέσει να παίρνει υψηλότερη αμοιβή για λιγότερη δουλειά σε δημόσιες σχέσεις. Η McLaren είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ πάνω σε αυτό το στοιχείο, οπότε είναι κλειδί να μπορέσει να έχει και τους δυο οδηγούς της σε μια ισορροπία, τόσο από πλευράς αμοιβής, αλλά και σε υποχρεώσεις εκτός πίστας.  Τέλος υπάρχουν και οι φήμες περι Vettel. Κάτι τέτοιο όμως είναι πολύ πολύ δύσκολο να γίνει. Και η σεναριολογία θα συνεχιστεί …

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...