F1: Συζητούσαν Button και Ferrari το 2011;

Δεν ήταν μακριά από το να ντυνόταν κόκκινος ο Button

  • -
  • -

Πέρσι είχε κυκλοφορήσει ότι ο Jenson Button και η Ferrari βρίσκονται σε συνομιλίες για πιθανή συνεργασία το 2012. Κάποιοι έσπευσαν να το τοποθετήσουν στην κατηγορία «φήμες», ενώ κάποιοι άλλοι ήταν πιο προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους και είπαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν τέλειο για την Ferrari.

 

Όταν ο Button μεταπήδησε από την BrawnGP στην McLaren πολύς κόσμος (συμπεριλαμβανομένου και του υπογράφοντα) ήταν της άποψης ότι δεν θα είχε τύχη στην ομάδα με τον Hamilton ομόσταυλο. Είδαμε όμως έναν απίστευτο Button ο οποίος έχει κερδίσει τον ψυχολογικό πόλεμο στην ομάδα αλλά έχει κάνει πολύ χαρούμενους αυτούς που τον πίστεψαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ένας οδηγός που θα τον ήθελε κάθε ομάδα στην σύνθεσή της.

 

Τελικά η Ferrari τον ήθελε ή δεν τον ήθελε για οδηγό της το 2012; Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Βραζιλιάνικο Πρακτορείο ειδήσεων Agencia Estado απάντηση στην σχετική ερώτηση με διπλωματικό τρόπο : «Ήμουν χαρούμενος που εκτίμησαν την δουλειά μου» και συνέχισε λέγοντας «Εάν ο Lewis Hamilton δεν ήταν στην F1, έχω την αίσθηση, ότι ο Fernando θα ήταν ένας συναρπαστικός teammate».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...