F1: Εντυπωσιασμένοι στην Lotus από τον Raikkonen

Θέλουν τα μέγιστα και οι δυο πλευρές ...

  • -
  • -

Φαίνεται ότι ο Kimi Raikkonen βρήκε την ομάδα του και αυτή με την σειρά της θα πάρει τα μέγιστα από τον Φιλανδό. Τι και εάν έλειπε 2 χρόνια από την αγωνιστική δράση, ο Raikkonen δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την επιστροφή του.

 

«Για τους περισσότερους είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια, γιατί ακούς πράγματα αριστερά και δεξιά, αλλά νιώθουμε πάρα πολύ καλά μαζί του και αυτός νιώθει σαν το σπίτι του», είπε ο Lopez στο Βρετανικό περιοδικό Autosport και συνέχισε : «Πιστεύω ότι όλοι έχουν μια άποψη για τον Kimi αλλά ειλικρινά από αυτά που έχουμε δει δεν ανταποκρίνεται αυτό στην πραγματικότητα.  Δουλεύει σκληρά, είναι πολύ καλός στις παρατηρήσεις του και έχει ομαδικό πνεύμα».

 

Για τον νέο τρόπο προσέγγισης του Φιλανδού μίλησε και ο Πρόεδρος της ομάδας, Eric Boullier : «Προσπαθήσαμε να χειριστούμε την προσωπικότητά του και να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τον απασχολήσουμε πολύ με ‘εισβολείς’»

 

Γεγονός είναι πάντως ότι ο Raikkonen έχει γυρίσει αποφασισμένος και η ομάδα της Lotus εάν του δώσει ένα καλό μονοθέσιο τότε μπορέσει ίσως να ανέβει στο βάθρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...