F1: Ο Patrick Head αποχωρεί από την F1

Μια ιστορική φυσιογνωμία αποχωρεί

  • -
  • -

Από τότε που δημιουργήθηκε η ομάδα της Williams F1 o Patrick Head και ο Frank Williams την πήραν χέρι χέρι και την οδήγησαν σε πολλές επιτυχίες. Πλέον ήρθε η ώρα της απόσυρσης από την F1 για τον Head ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο στην εταιρία για την υβριδική τεχνολογία.

 

«Σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη σύνταξη, αλλά δεν θα είμαι μπλεγμένος με το πρόγραμμα της Williams F1 την επόμενη χρονιά», είπε σε σχετική ερώτηση του Autosport ο Patrick Head. O Head είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας, μαζί με τους Frank Williams και Toto Wolff. «Σίγουρα δεν είχα τις βλέψεις να τελειώσει η εμπλοκή μου με την F1 με μια σαιζόν όπως και αυτή. Αλλά από την άλλη όταν πρέπει να δω πως μπορώ να βοηθήσω τους Mike Coughlan, Mark Gillan και Jason Somerville, έφτασα στο σημείο να συμπεράνω ότι δεν ήταν αρκετό για μένα να συνεχίσω να ρυθμίζω τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο», τόνισε.

 

Η ομάδα από το Grove είχε μια πολύ άσχημη σαιζόν και πλέον κοιτάζουν το 2012 για να ανακάμψουν. Πολλές οι αλλαγές στην ομάδα με 7 μέλη της αγωνιστικής ομάδας να αλλάζουν πόστα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...