Το GoCar σας δίνει την ευκαιρία να ρωτήσετε τον Bruno Senna

  • -
  • -

Μετά από τον Pastor Maldonado το GoCar σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την δική σας ερώτηση στον Bruno Senna. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι συνεχής και όπως είχαμε πει από την αρχή σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στην συνέχεια.

 

Ποιος είναι ο Bruno Senna; Είναι ο ανιψιός του Ayrton Senna. Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 1983 και μπήκε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2004 όταν και έτρεξε στο Asian Formula Renault Challenge και στην κατηγορία Formula BMW UK. To 2007 έτρεξε για λογαριασμό της Arden International στο πρωτάθλημα του GP2 παίρνοντας και μια νίκη. Και την επόμενη χρονιά έτρεξε στο GP2 με την ομάδα της iSport International παίρνοντας 2 νίκες και βγαίνοντας 2ος στο πρωτάθλημα.

 

Στην F1 μπήκε το 2010 με την ομάδα της Hispania Racing Team τρέχοντας σε 18 αγώνες, ενώ το 2011 εμφανίστηκε για λογαριασμό της Lotus Renault GP όταν αντικατέστησε τον Nick Heidfeld από τον αγώνα του Spa.

 

Η ευκαιρία που ζητούσατε να ρωτήσετε τον Bruno Senna σας δίνετε μέσα από το GoCar αποστέλλοντας email με θέμα “Bruno Senna” στο editors@gocar.gr. Θα προσπαθήσουμε να τον ρωτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ερωτήσεις που θα μας στείλετε

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...