F1: Συνέχεια στο σήριαλ Hamilton και Massa

  • -
  • -

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει το μέτρημα. Το πόσες φορές έχουν έρθει σε ρήξη οι δυο οδηγοί φέτος δεν λέγεται. Η τελευταία ήταν αυτή που είχαν στον αγώνα της Ινδίας. Αυτή την φορά ποινή πήρε ο Massa με τον Hamilton να λέει ότι ο Βραζιλιάνος δεν του άφησε χώρο.

 

«Είχαμε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα και στεκόμασταν δίπλα δίπλα με τον Felipe. Δεν μου έχει μιλήσει για πολύ καιρό, έτσι έβαλα το χέρι μου γύρω του και του ευχήθηκα ‘καλή τύχη για τον αγώνα’. Στον αγώνα όμως προσπάθησα να τον προσπεράσω και προσπάθησα να βγω από την προσπάθεια βλέποντας ότι δεν θα μου άφηνε χώρο, έτσι χτυπήσαμε», είπε ο Βρετανός οδηγός.

 

Ο Βραζιλιάνος είχε διαφορετική άποψη για το θέμα : «Ήμουν μπροστά, πάτησα φρένο πιο αργά από αυτόν, ήμουν στην γραμμή με την μεγαλύτερη πρόσφυση και μετά άρχισα να στρίβω και δεν τον είδα γιατί ήταν στην πίσω αριστερή μου πλευρά. Χτύπησε τον πίσω τροχό μου. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πήρα ποινή. Δεν μπορώ να το καταλάβω». Για το ζήτημα εάν υπάρχει κάποια ‘βεντέτα’ ανάμεσά τους είπε : «Ίσως για αυτόν. Γιατί σε όλα τα συμβάντα έχει χτυπήσει το μονοθέσιό μου. Δεν κάνω τίποτα λάθος»

 

Οι αγωνοδίκες έχουν στην διάθεσή τους πολύ περισσότερη πληροφορία από αυτή που μπορεί να έχουμε εμείς και κρίνουν τα πράγματα με πιο αντικειμενικό μάτι.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...