F1: Η κρίσιμη ώρα για τον Kubica

Τα περιθώρια για τον οδηγό και την ομάδα στενεύουν

  • -
  • -

Μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικοί, αλλά από την φετινή σαιζόν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε έναν απόντα. Ο Robert Kubica, μετά από το τρομακτικό ατύχημα που είχε σε αγώνα ράλι, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και πλέον κάνει προσπάθεια να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

 

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Lotus Renault GP, Eric Boullier, έχει σκοπό να μιλήσει με τον Robert Kubica μέσα στην βδομάδα για να ακούσει τις σκέψεις του οδηγού και να την πιθανή επιστροφή του. Ο Boullier μίλησε στο Autosport και είπε : «Θα κάνω ένα τηλέφωνο αυτή τη βδομάδα για να δούμε που βρίσκεται και μετά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε κάτι. Δεν έχω ιδέα για το πόσο γρήγορα μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση. Δεν είναι μια νορμάλ διαδικασία, δεν υπάρχει νορμάλ διαδικασία»

 

Όλα θα κριθούν κατά πόσο ο οδηγός θα μπορέσει να επανέλθει του χρόνου. Από κει και πέρα η Lotus Renault GP θα κοιτάξει τις επιλογές της. Ένας από τους οδηγούς είναι ο Petrov και από κει και πέρα υπάρχει ο Grosjean ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας. Υπάρχει και ο Bruno Senna ο οποίος τα πηγαίνει καλά, αλλά η ομάδα θέλει κάποιον οδηγό για να μπορεί να χτίσει το μέλλον της γύρω από αυτόν. Είχαν σχεδιάσει τα πάντα γύρω από τον Kubica, αλλά η τύχη τα έφερε αλλιώς τα πράγματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...