F1: Η μέρα μετά από την επιτυχία

Οι στιγμές ανήκουν στον Vettel

  • -
  • -

Ο Sebastian Vettel πήρε τον τίτλο στην Ιαπωνία και κοιτάζει πλέον χαλαρά τους επόμενους αγώνες. Μπορεί να ξενύχτησε τραγουδώντας το “My Way” σε Ιρλανδικό μπαρ, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Φέτος δεν υπήρχαν τα κλάματα που είχε πέρσι στο Abu Dhabi.

 

Αυτό που πρέπει να σταθούμε όμως, είναι το ότι δεν άλλαξε πέρσι μετά από την κατάκτηση του τίτλου σαν άνθρωπος, ούτε θα το κάνει και φέτος. Είναι 24 χρονών, ο νεότερος δις παγκόσμιος πρωταθλητής και σε 15 αγώνες που έχουν γίνει φέτος κέρδισε τους 9, πήρε 12 pole position και ανέβηκε στο βάθρο 14 φορές.

 

Ο οδηγός αυτός, κατάφερε και εξαφάνισε τον ανταγωνισμό. Μπόρεσε για πολλούς και διαφόρους λόγους να μετατρέψει την φετινή σαιζόν σε περίπατο κάτι που θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. Το 2002 ξεκίνησε μια εποχή παντοδυναμίας της Ferrari με την φοβερή εκείνη ομάδα εντός και εκτός πίστας. Ο Sebastian Vettel, ο Adrian Newey, ο Christian Horner και η RBR έχουν τα εχέγγυα για κάτι μεγάλο. Έχουμε την εντύπωση ότι το «That’s what I’m talking about» που ακούγεται κάθε φορά από την ενδοεποικοινωνία και ο «δείκτης» που σηκώνει κάθε φορά που κερδίζει θα τα δούμε πολλές φορές ακόμα. Ας αφήσουμε όμως τον πρωταγωνιστή να μιλήσει γιατί οι στιγμές είναι δικές του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...