F1: Massa vs Hamilton … η συνέχεια

Πολλές οι συζητήσεις για τα «νέα» στοιχεία

  • -
  • -

Ο αγώνας στην Σιγκαπούρη έχει περάσει στην ιστορία. Το συμβάν ανάμεσα στους Hamilton και Massa ήταν αυτό που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, με τους δυο οδηγούς να ανταλλάσουν … «φιλοφρονήσεις» μετά από το τέλος του αγώνα.

 

Η FOM όπως γίνεται στο τέλος κάθε αγώνα βγάζει στο επίσημο (f1.com) site το λεγόμενο race edit, τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα. Όπου μπορούν βάζουν και ενδοεπικοινωνία για να δώσουν το κάτι πικάντικο. Αυτή τη φορά είχαμε την προτροπή του Rob Smedley, αρχιμηχανικού του Felipe Massa να λέει : «Κράτησε τον Hamilton όσο περισσότερο μπορείς. Κατέστρεψε τον αγώνα του όσο πιο πολύ μπορείς. Πάμε αγόρι μου …».

 

Η αλήθεια είναι ότι από μόνο του αυτό έχει κάτι πικάντικο, αλλά πρέπει να πούμε ότι δεν ξέρουμε σε ποιο σημείο του αγώνα έγινε. Πριν από τον 11ο γύρο όταν ο Hamilton ήταν κοντά στον Massa και μπήκαν για αλλαγή ελαστικών ή μόλις βγήκαν και πριν χτυπήσουν; Τα λεγόμενα του Smedley μπορεί και να έχουν παρερμηνευτεί. Ίσως η Ferrari να ήθελε να «χρησιμοποιήσει» τον Massa για να κόψει τον ρυθμό του Hamilton, προστατεύοντας τον Alonso. Όπως και να έχει … τα λόγια του Smedley είχαν το ενδιαφέρον τους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...