F1: Η κατάσταση του Kubica

Μήπως προτρέχουμε;

  • -
  • -

Η χρονιά έχει μεγάλο ενδιαφέρον από αγωνιστικής άποψης, αλλά λείπει ένας οδηγός που σίγουρα θα έκανε την διαφορά. Ο Robert Kubica έκανε πρόσφατα και άλλη μια εγχείρηση στην προσπάθεια που κάνει να γυρίσει στην ενεργό δράση και να μπορέσει να ανακτήσει την λειτουργικότητα του δεξιού του χεριού.

 

Η κατάστασή του βελτιώνεται και όπως είπε το αφεντικό της Lotus Renault GP, Eric Boullier, μόλις μπορέσει θα οδηγήσει ένα μονοθέσιο διετίας, κάτι το οποίο θα εναρμονίζεται με τους περιορισμούς των δοκιμών. Πριν όμως κάτσει σε μονοθέσιο θα κάνει κάποιες δοκιμές σε προσομοιωτή. Γερμανικά και Ελβετικά μέσα εικάζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο προσομοιωτής της Toyota στην Κολωνία, ο οποίος είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν.

 

Κάτι τέτοιο είναι αυτή τη στιγμή εικασία, οπότε και σαν τέτοια την χειριζόμαστε. Προς το παρόν και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας δεν έχουμε φτάσει καν σε τέτοιο σημείο σχεδιασμού. Το πάμε βήμα βήμα και αυτό σημαίνει ότι προέχει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασης ο Πολωνός οδηγός. Η πρώτη επιλογή της ομάδας για το 2012 είναι ο Kubica με τον Petrov. Εάν ο Πολωνός δεν μπορέσει να τρέξει, τότε θα κοιτάξουν την λίστα τους και θα προχωρήσουν στις επόμενες επιλογές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...