F1: Paddock life στην Βουδαπέστη

Χαρές στο motorhome της Red Bull Racing

  • -
  • -

Ήταν μια δύσκολη μέρα στα paddock του Hungaroring. Είχαμε πολλούς αγώνες μέσα στην μέρα και δράση μέχρι το απόγευμα. Πολλά έχουμε να σας μεταφέρουμε καθώς είχαμε την απίστευτη εμπειρία να παρακολουθήσουμε τα προκριματικά από τα box της Lotus Renault GP.

 

Τα paddock της F1 είναι ένας κόσμος ωραίος και κουραστικός. Είδαμε πολλούς ανθρώπους και μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Για να λέμε την απόλυτη αλήθεια αυτή τη στιγμή όλοι περιμένουν την ξεκούραση που θα έρθει με τις υποχρεωτικές διακοπές. Αυτός που ήταν άφαντος μετά από τα προκριματικά ήταν ο Mark Webber. Πιο χαλαρός ήταν ο Sebastian Vettel ο οποίος ήταν πρόθυμος για κουβεντούλα. Στο γνωστό … δεξί τραπέζι του motorhome στο Red Bull Energy Station καθόντουσαν οι Christian Horner και Adrian Newey, ενώ οι φιλοξενούμενοι της ομάδας σεβάστηκαν το προσωπικό και τους οδηγούς δίνοντάς τους τον απαραίτητο χώρο, χωρίς να πιέσουν για κάποιο αυτόγραφο.

 

Πρόθυμος για αυτόγραφα ήταν ο Michael Schumacher ο οποίος φεύγοντας από την μεικτή ζώνη σταμάτησε ουκ ολίγες φορές για να κάνει το χατίρι των θαυμαστών. Χαρούμενος ήταν και ο Felipe Massa ο οποίος πήρε την τελευταία στιγμή καλύτερη θέση από τον Alonso κάτι που χαροποίησε τους δημοσιογράφους στο κέντρο τύπου. Δεν υπήρχε κάποια επευφημία για κάποιον άλλο οδηγό, παρά μόνο για τον Βραζιλιάνο.

 

Οι μηχανικοί της Red Bull Racing κοιμήθηκαν τα ξημερώματα γιατί δούλευαν πάνω στο μονοθέσιο. Ερωτηθείς ο Vettel στην συνέντευξη τύπου για το τι άλλαξαν, περίμενε … ξαναπερίμενε … οι δημοσιογράφοι άρχισαν να γελούν μέχρι να πάρουν την απάντηση «όχι, δεν μπορώ να πω». Είδαμε και τον Rubens Barrichello να παρακολουθεί τον αγώνα του GP2 πίσω από το motorhome της ομάδας του με μικρούς του φίλους.

 

Η μέρα περιείχε και μια συνάντηση με πολύ σημαντικό άνθρωπο της ομοσπονδίας από τον οποίο μάθαμε πολλά πράγματα. Αύριο είναι μια νέα μέρα και ο αγώνας μας περιμένει. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι θα είναι κοντά τα πράγματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...