F1: Ο Schumacher δεν ευχαριστιέται τους αγώνες

  • -
  • -

Το ερώτημα που έχουν όλοι όσοι βλέπουν τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Michael Schumacher να αγωνίζεται αλλά να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το μέσο του grid είναι :  ευχαριστιέται τους αγώνες; Για πρώτη φορά ο Schumacher παραδέχθηκε ότι η «μεγάλη ευχαρίστηση δεν είναι εδώ τώρα».

 

Αυτό είπε στο Βρετανικό BBC και παρόλο που περίμενε πολλά από τον νέο προμηθευτή ελαστικών και ότι θα βασιστεί πάνω σε αυτό για να μπορέσει να φέρει το μονοθέσιο στο δικό του στυλ οδήγησης, η δεύτερη χρονιά του στην F1 δεν κυλάει καθόλου καλά. Δεν είναι ότι δεν μπορεί να πάρει το μέγιστο από το μονοθέσιο, αλλά και ο ίδιος έχει χάσει στοιχεία του καλού του εαυτού. Όπως είχε κάνει πέρσι στον μέγιστο βαθμό στην Ουγγαρία όταν είχε στριμώξει τον Barrichello στον τοίχο, έτσι και στον αγώνα αυτό έπεσε πάνω στον Petrov σε μια φάση που θα έπρεπε να «παραδεχθεί» την ήττα του.

 

Προς το παρόν είναι στην 11η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών με μόλις 6 βαθμούς. Ο Rosberg με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις είναι μια θέση πιο πάνω με 20 βαθμούς. «Νομίζω ότι φέρω την ευθύνη για το αποτέλεσμα που είχα. Με τον Petrov πιστεύω ότι ήταν περισσότερο δικό μου το λάθος για ότι έγινε. Πρέπει να το αναλύσω. Ήταν λίγο περίεργα γιατί ξαφνικά ήρθαμε σε επαφή και έχασα την μπροστινή μου αεροτομή», είπε ο Schumacher.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...