F1: Ο Kubica μιλάει προς τους φίλους της F1

  • -
  • -

«Γεια σας, να μαι και γω. Συγνώμη για την καθυστέρηση στο να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά περίμενα την στιγμή ώστε να μπορώ επιτέλους να μοιραστώ κάποια καλά. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους οπαδούς των οποίων η υποστήριξη ήταν απλά απίστευτη από την στιγμή του ατυχήματός μου στην Ιταλία τον Φεβρουάριο», είναι τα πρώτα λόγια του Robert Kubica στους πολυάριθμους οπαδούς του σε μια συνέντευξη που έσωσε μέσα από το νοσοκομείο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 

«Αρχίζω να νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. Η ανάρρωσή μου πηγαίνει στην σωστή κατεύθυνση, η δύναμή μου και το βάρος μου αυξάνονται μέρα με την μέρα και σαν αποτέλεσμα θα αφήσω το νοσοκομείο της Santa Corona πολύ σύντομα», είπε ο Πολωνός. Κάποια ημερομηνία δεν υπάρχει όμως : «Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι στιγμής, αλλά εύχομαι να μπορώ να φύγω από το νοσοκομείο μέσα στις επόμενες 10 μέρες», είπε ο Kubica.

 

Για το θέμα της κατάστασης του χεριού του είπε : «Υπάρχει περιορισμένη κίνηση στο χέρι μου, αλλά είναι νορμάλ σε αυτές τις συνθήκες, γιατί είναι συνδεδεμένη με τους μυες του χεριού μου που είναι αδύναμοι λόγω της ακινησίας. Αλλά τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με την μέρα. Όταν φύγω από το νοσοκομείο θα πάω για λίγο στο σπίτι μου στο Μονακό. Μετά θα πάω στις εγκαταστάσεις του Δρ Ceccarelli στην Ιταλία και εκεί θα ξεκινήσει μια διαδικασία ανάρρωσης και απαλής εκγύμνασης».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...