F1: Δεν άσκησε έφεση η Sauber

  • -
  • -

Όπως είχαμε προβλέψει η Sauber δεν άσκησε έφεση για τον αποκλεισμό της από το GP της Αυστραλίας και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα μένει ως έχει.  Το πρόβλημα ήταν εξαρχής το ότι δεν έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από πλευράς της ομάδας στο εργοστάσιο ώστε να διασφαλιστεί η νομιμότητα στις πίσω πτέρυγες.

 

Η διαδικασία είναι ότι η οποιαδήποτε ομάδα που διαφωνεί με την απόφαση των αγωνοδικών καταθέτει πρόθεση για έφεση και με την πάροδο 48 ωρών θα πρέπει να καταθέσει την έφεση ώστε να δημιουργηθεί ο φάκελος. Η Sauber έκανε την πρώτη κίνηση (πρόθεση για έφεση) αλλά από την στιγμή που αποδείχθηκε ότι πράγματι ήταν παράνομη δεν έκανε την έφεση.

 

Το χειρότερο για την Sauber είναι οι 10 χαμένοι βαθμοί. Βαθμοί που ίσως στο τέλος της σαιζόν κάνουν την διαφορά σε θέσεις στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Θέσεις σημαίνει και διαφορά στα έσοδα από την FOM. Τι αλλάζει λοιπόν στην ομάδα από δω και μπρος; Οι πηγές του GoCar μέσα από την Sauber αναφέρουν ότι αλλάζει ο εσωτερικός τρόπος ελέγχου των τμημάτων του μονοθεσίου. Πλέον η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε 3, από 2 που ήταν, βήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...