F1: O Ross Brawn μιλάει για τα προβλήματα της Mercedes

  • -
  • -

Από την πρώτη στιγμή γράφαμε ότι η Mercedes GP έχει προβλήματα και δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Το γραφείο τύπου της Mercedes GP δημοσίευσε μια συνέντευξη του Ross Brawn στην οποία αναφέρεται στα προβλήματα της ομάδας. «Η προτεραιότητά μας σε αυτή τη φάση είναι να βελτιώσουμε την αξιοπιστία του μονοθεσίου, να δουλέψουμε με το KERS και να καταλάβουμε περισσότερα τα ελαστικά της Pirelli. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα νεότητας στην MGP W02, αλλά έχουμε και κάποιες λύσεις έτοιμες», είπε ο Brawn.

 

Τα ερωτηματικά βγήκαν στην επιφάνεια όταν την 3η μέρα δοκιμών ο Schumacher έκανε τον ταχύτερο χρόνο. Ήταν ή δεν ήταν με λίγα καύσιμα; «Δεν έχει νόημα να χάσουμε σημαντικό χρόνο στην πίστα για να κάνουμε έναν τέτοιο γύρο (με λίγα καύσιμα), όταν υπάρχει πιο σημαντική δουλειά να γίνει. Όπως είπε και ο Michael στην Jerez δεν ήταν και ένας ιδιαίτερα λίγος σε καύσιμα γύρος, βάζουμε το κεφάλι κάτω και συγκεντρωνόμαστε στο πρόγραμμά μας. Μόνο κάθε ομάδα ξέρει την απόδοσή της κατά την διάρκεια των δοκιμών, και γνωρίζοντας όλες τις παραμέτρους είμαι ικανοποιημένος με τα δυο πρώτα σετ δοκιμών», τόνισε.

 

Τέλος σχολίασε και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν φέρει κάποια σημαντική βελτίωση στο μονοθέσιό τους : «Πήραμε κάποια σκόπιμη απόφαση στο τέλος της χρονιάς, να έχουμε ένα σχετικά ‘απλό’ μονοθέσιο για τις πρώτες δοκιμές και να φέρουμε μια σημαντική βελτίωση για τον πρώτο αγώνα. Με τα ελαστικά της Pirelli και την επιστροφή του KERS, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι το νέο μονοθέσιο θα ήταν έτοιμο για τις πρώτες δοκιμές και σίγουρα αυτή ήταν η σωστή απόφαση»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...