F1: Ενθαρρυντικά τα νέα για τον Kubica

  • -
  • -

Τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Robert Kubica είναι ενθαρρυντικά. Μπορεί και κουνάει τα δάκτυλά του ενώ όπως είπαν οι γιατροί είχε πνευματική διαύγεια. Όταν ξύπνησαν τον οδηγό τον ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του και για το τι είχε συμβεί. Όμως πρέπει να περιμένουμε να περάσει αυτή η βδομάδα μέχρι να μπορούν να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

 

Στο νοσοκομείο βρέθηκε αρκετός κόσμος από τον χώρο της F1 και ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους γιατρούς. Όλοι πιστεύουν ότι εάν υπάρχει κάποιος από τους οδηγούς αυτή τη στιγμή στην F1 που μπορεί να γυρίζει στην ενεργό δράση μετά από ένα τέτοιο ατύχημα δεν είναι άλλος από τον Robert Kubica. Όμως η Lotus Renault βρίσκεται σε ένα δίλημμα για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Πολωνό στην διάρκεια της σαιζόν. Επισήμως ο πρώτος οδηγός που αναπληρώνει τους βασικούς εάν πάει κάτι στραβά είναι ο Bruno Senna με δεύτερο τον Romain Grosjean. Δεν φαίνεται όμως πιθανό η ομάδα να βασιστεί στον Senna ή στον Grosjean για να βγάλουν την σαιζόν.

 

Το αφεντικό της ομάδας Eric Boullier μίλησε σήμερα το πρωί στο BBC και είπε ότι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η διάρκεια της αποθεραπείας του Kubica. «Δεν θα πάρει ένα χρόνο. Οι γιατροί πάντα παίρνουν το χειρότερο σενάριο. Έχουμε αρχίσει ήδη να σκεφτόμαστε και να δουλεύουμε το εφεδρικό πλάνο μας, αλλά δεν ξέρουμε. Περιμένουμε να δούμε πόσο θα πάρει (η αποθεραπεία) γιατί εάν είναι βραχυπρόθεσμη τότε θα πάρουμε κάποιον από τους αναπληρωματικούς μας. Εάν θα τραβήξει, τότε ίσως χρειαστεί να δούμε διαφορετικές επιλογές», είπε ο Boullier.

 

Όπως τόνισε αργά το απόγευμα αυτοί που είναι στην λίστα της Renault για τον αντικαταστάτη του Kubica είναι οι Senna, Liuzzi και Heidfeld.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...