F1: Τα νεότερα για την υγεία του Kubica

  • -
  • -

Συνεχίζοντας την τακτική μας να σας παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση για την περίπτωση του Kubica αναφέρουμε στοιχεία που αναγράφονται στο δελτίο τύπου που απέστειλε η ομάδα της Lotus Renault GP.

 

Σε αυτό αναφέρεται ότι οι γιατροί ξύπνησαν σήμερα το πρωϊ τον οδηγό μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον είχαν βάλει και μπόρεσε και μίλησε στους οικείους του. Μπόρεσε και κούνησε και τα δάκτυλά του κάτι το οποίο είναι ενθαρρυντικό σημάδι για την εξέλιξη της αποθεραπείας του. Ο Καθηγητής Mario Igor Rossello, Διευθυντής του Περιφερειακού Κέντρου της χειρουργικής χειρός στο νοσοκομείο San Paolo της Sanova, δεν παρατήρησε κάποιο πρήξιμο ή κάποια μόλυνση στο δεξί του χέρι, και είναι ένα ακόμα καλό σημάδι.

 

Οι γιατροί θα βάλουν και πάλι τον Kubica σε τεχνητό ύπνο ώστε να ξεκουραστεί. Ο Kubica ίσως χρειαστεί να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα στον αγκώνα και στον ώμο. Στην δημοσιότητα βγήκε και βίντεο το οποίο δείχνει πλάνα από το αυτοκίνητο που ακολουθούσε αυτό του Kubica και φαίνεται καθαρά ότι η μπαριέρα το έχει διαπεράσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...