F1: Ο Kubica μπορεί να χάσει την σαιζόν

  • -
  • -

Αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η 7ωρη επέμβαση στον Robert Kubica από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Santa Corona στην Pietra Ligure. Αποφύγαμε να σας παραθέσουμε ειδήσεις οι οποίες ερχόντουσαν επειδή δεν μπορούσαμε να τις διασταυρώσουμε και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κυριαρχεί η ψυχραιμία. Οπότε ακολουθήσαμε τις επίσημες τοποθετήσεις και μόλις βγήκε ο γιατρός που έκανε την επέμβαση σας μεταφέραμε τα λεγόμενά του.

 

Καταρχάς ο Kubica δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο να χάσει το χέρι του, αλλά οι ενδείξεις σύμφωνα και με τους γιατρούς είναι ενθαρρυντικές. Πρέπει όμως να περάσει μια βδομάδα μέχρι να μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Όσο για την αποθεραπεία, είναι πάρα πολύ νωρίς να ξέρουμε οτιδήποτε. «Θα πρέπει να περιμένουμε μια βδομάδα τουλάχιστον για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε σώσει το χέρι», είπε ο γιατρός Dr Rossello. Από τα πλάνα του αυτοκινήτου που είδαμε στο βίντεο αλλά και από μαρτυρίες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μπαριέρα διαπέρασε το αυτοκίνητο και μπήκε στην καμπίνα. Γι’αυτό και ο βαρύς τραυματισμός στην δεξιά πλευρά του οδηγού. Οι πόρτες και το παρμπρίζ ήταν άθικτα.

 

Το GoCar ήρθε σε επαφή με το αφεντικό της ομάδας Eric Boullier, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο το οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον μάνατζερ του οδηγού, Daniel Morelli, αλλά μιλούσε συνεχώς στο κινητό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...