Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 έρχεται στην Πλατεία Νερού – Πρόλαβε εισιτήριο!

Λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη γιορτή στην Πλατεία Νερού, προλαβαίνεις να αποκτήσεις το δικό σου εισιτήριο για την Υπερειδική του 70ου Ράλλυ Ακρόπολις.

  • -
  • -

Μόλις 3 ημέρες έμειναν, καθώς την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την εκκίνηση του 70ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα δοθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν για την πρώτη τους «παράσταση» επί ελληνικού εδάφους, εντός και πέριξ της Πλατείας Νερού.

Η ΕΚΟ Super Special Stage, θα «ανοίξει» το αγωνιστικό μέρος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 του μήνα, φέρνοντας τη δράση κυριολεκτικά δίπλα στους θεατές, που σπάνια έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τόσο κοντά τους πρωταγωνιστές ενός Πρωταθλήματος που κατά κανόνα εξελίσσεται σε ορεινές διαδρομές.

banner

Ποια θα είναι η διαδρομή;

Η ΕΚΟ Super Special Stage, συνολικού μήκους 1,48 km, θα διατρέξει την Πλατεία Νερού, με φόντο τη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ και θα συνεχίσει ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley. Τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν ανά ένα, προσφέροντας θέαμα για περίπου τρεις ώρες σε όσους φίλους του αγώνα βρεθούν στην περιοχή για να απολαύσουν τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο να οδηγούν τα ταχύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μαζί τους, όλα τα ελληνικά πληρώματα που διαχρονικά κοσμούν τον αγώνα, όπως και πλήθος διεθνών αγωνιζομένων που θεωρούν τη συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις απαραίτητη για το παλμαρέ τους.

Δείτε ακόμα Χάρτες ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Rally Acropolis 2023

Οι δύο κερκίδες που θα βρίσκονται στην Πλατεία Νερού θα έχουν χωρητικότητα 6.300 θεατών, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει και διαβάθμιση στην τιμή πώλησης των εισιτηρίων, η οποία ανέρχεται στα 70 ευρώ ανά θέση. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο για πεζούς.

Εάν θέλετε κι εσείς να δείτε την υπερειδική από κοντά, προλάβετε και κλείστε τώρα το δικό σας εισιτήριο, αποκλειστικά μέσω Viva.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...