F1: Και τώρα τι θα κάνει η RBR;

  • -
  • -

Τα αυγά και τα πασχάλια έχασε η Red Bull Racing στην Κορέα. Ο Vettel πλέον είναι 25 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Alonso και ο Webber 14. Το ερώτημα είναι ένα : Θα κοιτάξει η Red Bull να φέρει τον Webber μπροστά από τον Vettel για να μπορέσει να χτυπήσει τον Alonso;

 

Σύμφωνα με την Red Bull Racing αυτά είναι ερωτήματα οι απαντήσεις των οποίων θα έρθουν πριν από τον αγώνα της Βραζιλίας. Ακόμα και εάν ο Vettel κερδίσει τους δυο επόμενους αγώνες με τον Alonso 3ο ο Ισπανός θα πάρει τον τίτλο. Όμως η ομάδα δεν θέλει να ρίξει τον Vettel σε υποστηρικτικό ρόλο, έτσι όλα είναι ανοιχτά. «Δεν είχα τον χρόνο να ρίξω ματιά στα μαθηματικά και τα σενάρια, αλλά είναι κάτι που θα δούμε σε βάρος από τώρα μέχρι τον αγώνα που μας έρχεται. Ο σκοπός και των δυο οδηγών μας είναι να βρεθούν μπροστά από τον Fernando και τον Lewis, όπως κάναμε στα προκαταρτικά της Κορέας. Όπως είδατε στον αγώνα αυτό, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος άλλαξε σε 3 διαφορετικά σημεία του αγώνα ανάμεσα σε 3 οδηγούς, και κάναμε δώρο στον Alonso 25 βαθμούς», είπε ο Christian Horner.

 

«Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα πάει μέχρι τον τελευταίο γύρο στο Abu Dhabi. Ο Mark παραμένει 2ος ενώ ο Sebastian έπεσε 4ος, αλλά η διαφορά είναι μόλις μια νίκη», είπε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...