Επίσημο: Με επίκεντρο τη Λαμία το Ράλι Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, με τη σχεδίαση του αγώνα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον

  • -
  • -

Η τελική απόφαση πάρθηκε. Το Ράλι Ακρόπολις του 2021 θα έχει επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, και όχι αυτή του Λουτρακίου. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου και σηματοδοτεί την επιστροφή του εθνικού μας αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι θα διεξαχθεί σε γνωστές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, ενώ είναι δεδομένο ότι η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η δήλωση του υφυπυργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος τόνισε πως ο αγώνας δεν θα αγνοήσει την περιοχή της Κορινθίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως τα αυτοκίνητα θα περάσουν την πρώτη ημέρα από ειδικές όπως οι Άγιοι Θεόδωροι, για να κατευθυνθούν στη συνέχεια προς Λαμία για τις υπόλοιπες δύο ημέρες του αγώνα.

Όσοι παλαιότεροι θα θυμούνται πως το 2013 είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά ανάποδα! Τότε τα πληρώματα είχαν περάσει την πρώτη ημέρα του αγώνα από ειδικές στη Λαμία, ενώ τις επόμενες δύο κινήθηκαν στην περιοχή της Κορινθίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη σχεδίαση και τις ειδικές διαδρομές του αγώνα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η απόφαση ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη παρουσία των περιφερειαρχών Αττικής, Γιώργου Πατούλη, Στερεάς Ελλάδος,  Φάνη Σπανού και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα αλλά και των δημάρχων Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη και του Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. Δημήτρη Φραγκάκη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...