Όλα όσα συνέβησαν στο διαφορετικό 12ο PICK Patras EKO Racing 100

Με θεαματικά events, αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά χωρίς θεατές, η φετινή διοργάνωση

  • -
  • -
Όλα όσα συνέβησαν στο διαφορετικό 12ο PICK Patras EKO Racing 100
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωρίς θεατές στο δρόμο, αλλά με πολλούς θεατές στο σπίτι διεξήχθη το 12o P.I.C.K.  EKO Racing 100 που κατάφερε να προσφέρει «εκρηκτικό» θέαμα στους τηλεθεατές μέσω της ERΤsportsHD, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας από τον κορωνοϊό. Αγωνιστική δράση, πρωτότυπες επιδείξεις αλλά και επώνυμες παρουσίες, κράτησαν το φετινό P.I.C.K. «δυνατά» στην πίστα, αποδεικνύοντας ότι η Πάτρα ξέρει να προστατεύει τους θεσμούς της υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και διασφαλίζει τη απρόσκοπτη συνέχειά τους ακόμη και σε  συνθήκες πανδημίας.

Στο επίκεντρο της διοργάνωσης βρέθηκαν και φέτος οι οδηγοί των καρτ που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, ενώ αναγνώρισαν την επιτυχή έκβαση των αγώνων που για ακόμη μία φορά έγιναν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

  • Στην κατηγορία SENIOR την πρώτη θέση κατέλαβε ο Στυλιανός Πετρίσης, την δεύτερη πήρε ο Καρδαμακης και την τρίτη ο Βασιλάγκος.

Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

  • Στην κατηγορία SENIOR MASTERS νικητής αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Καραχάλιος, με δεύτερο τον Γεώργιο Κουγιάνο και τρίτο τον  Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Τα έπαθλα που έλαβαν οι νικητές κάθε κατηγορίας ήταν, ο πρώτος έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ, ο δεύτερος έπαθλο αξίας 600 ευρώ και ο τρίτος έπαθλο αξίας 400 ευρώ. Δωροθέτης ήταν τα πατρινά καταστήματα ηλεκτρικών ΔΟΥΒΡΗΣ. Επίσης, όλοι οι οδηγοί που εκκίνησαν στο 12o P.I.C.K. EKO Racing 100 μπήκαν σε κλήρωση και ένας τυχερός κερδίζει 1.000 ευρώ μετρητά, ανεξάρτητα από την θέση κατάταξης, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως, κάθε οδηγός που εκκίνησε, έλαβα και πριμ εκκίνησης 200 ευρώ.

Την παράσταση στην φετινή διοργάνωση έκλεψε  το 1o Loux Charity Race, εκεί όπου αγωνίστηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας αλλά και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι παρουσιαστές Κώστας Φραγκολιάς, Τάκης Πουρναράκης. Επίσης συμμετείχαν οι Βασίλης και Χαράλαμπος Κοττής, οι συνάδελφοι Γιάννης Χαρπίδης, Κώστας Μποϊδάνης, Κώστας Ζωγλοπίτης και Γιάννης Αδάναλης, όπως επίσης οι Καλογηράτος Μίκης, Κατσίνης Γιώργος, Ξηράκης Στέφανος και Ξηράκης Νικόλαος, Παπαφιλίππου Βασίλης και Κερερές Νίκος, Σταμάτης Κατσίμης και Λαζαράκος Γιώργος.

Την πρωτιά στο 1o Loux Charity Race κατέλαβε το δίδυμο Κώστας Φραγκολιάς και Γιώργος Κατσίνης. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Βασίλης Κοττής και  Χαράλαμπος Κοττής. Τρίτοι αναδείχθηκαν οι Πλάτωνας Μαρλαφέκας και Τάκης Πουρναράκης. Την τελική πεντάδα συμπλήρωσαν, στην τέταρτη θέση οι Λευτέρης Αυγενάκης και Σταμάτης Κατσίμης, ενώ στην πέμπτη οι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μίκης Καλογηράτος.

Εκτός των αγώνων, το 12ο P.I.C.K. περιείχε και θεαματικά events. O πρωταθλητής drift Χρήστος Χαντζάρας Chantzaras Team 22, οι μοναδικοί Fanny Flutters Racing Team, τα EKO Dirt Games με την ομάδα Semog και τον Βαγγέλης Σωτήρχος. Τα show των  events συμπλήρωσαν οι Πατρινοί οδηγοί αναβάσεων Peter Parthenis και Σταυρος Χατούπης με τα αγωνιστικά τους οχήματα.

pick

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...