Τι έγινε στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA 2016;

Ολοκληρώθηκε και για φέτος το P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA με το ενδιαφέρον του κόσμου της Πάτρας να ήταν μεγάλο για τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού

  • -
  • -

 

Το Patras International Circuit for Kart συγκέντρωσε στην Πλατεία Γεωργίου 50.000 κόσμο το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου!

Το «πρώτο μέρος» του Σαββάτου
Οι ελεύθερες δοκιμές ήταν η πρόγευση, για να ακολουθήσουν αργά το μεσημέρι τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και τα ημιτελικά της κάθε αγωνιστικής κατηγορίας με τους οδηγούς να διεκδικούν όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στους τελικούς της τελευταίας ημέρας. 
Παράλληλα με τις αγωνιστικές κατηγορίες, τα Baby kart έδωσαν τη δική τους χαρούμενη νότα στη διοργάνωση. Παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών παρέδωσαν μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς. Η παρουσία του διεθνούς φήμης αλυτάρχη, Alessandro Ferari συνέβαλε στα μέγιστα έτσι, ώστε να έχουμε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Event μέρος πρώτο…
Εντυπωσιακά supercars άνοιξαν το… «χορό», ακολούθησαν οι Φόρμουλες των ΑΕΙ Πάτρας και Πειραιά καθώς και η Φόρμουλα της ΛΟΥΞ. Τη σκυτάλη πήραν η Alfa Romeo Giulia και η Fiat με ένα μοντέλο Abarth, ενώ ακολούθησε η Peugeot 308 GTi. 
Αξίζει να αναφέρουμε, την παρουσία της φωτογραφικής λέσχης Πάτρας «ΗΦΥΦΩΣ» που και φέτος εντυπωσίασε με τα εκθέματά της.

Το κύριο μέρος των event!
Η Πορτογαλική ομάδα Arrepiado που αποτελεί σήμα κατατεθέν των P.I.C.K. έδωσε και φέτος δυναμικό παρών με ακροβατικά κόλπα που κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Ο Ricardo έδωσε όλο το διήμερο μία μοναδική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. 
Στο 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA προστέθηκε ένας νέος… «κασκαντέρ» που ακούει στο όνομα Loris Rosati! O 23χρονος Ιταλός οδηγός με τον τρίκυκλο Μακουίν έδωσε ρεσιτάλ και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. 
Σταθερή αξία στο drift show οι αδερφοί Παπαλεξόπουλοι, Αποστόλης και Γιάννης που και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. 
Στην καθιερωμένη συναυλία το βράδυ του Σαββάτου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται μέσα στα τοπ ονόματα της ελληνικής μουσικής. 
Ο Ηλίας Βρεττός τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες στην πλημμυρισμένη από κόσμο Πλατεία Γεωργίου που είχε 10.000 κόσμο! 

Νικητής στην μικρότερη κατηγορία την ROTAX MICRO MAX ήταν ο Στυλιανός Πετρίσης. 
Στην αμέσως επόμενη ηλικιακή κατηγορία την SENIOR-LOYX νικητές ήταν ο Χρήστος Σαγανάς στην κατηγορία SENIOR και ο Ανδρέας Καλυβιώτης στη LOYX. Στην ROTAX DD2 MAX-MASTERS νικητές ήταν ο Φίλιππος Καλέσης στη DD2 MAX και ο Γιώργος Βασιλόπουλος στην DD2 MASTERS. 
Στην «μεγάλη» κατηγορία των έξι ταχυτήτων την καρό σημαία είδε πρώτος ο Παύλος Ξυνός.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και το ραντεβού ανανεώνεται για το 2017.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...