8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA: Μέρες γιορτής

Το μεγάλο event στο κέντρο της Πάτρας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016

  • -
  • -

Για άλλη μια χρονιά επιστρέφει στην Πάτρα η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που ακούει στο όνομα P.I.C.K. Το κέντρο της πόλης διαμορφώνεται έτσι ώστε να φιλοξενήσει για 8η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Κάρτ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Το 8ο P.I.C.K.  ΛΟΥΞ COLA θα λάβει χώρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι οποίοι θα μετατραπούν σε πίστες αγώνων, αλλά και ειδικοί χώροι επιδείξεων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Παράλληλα, θα υπάρχουν και περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης. Σύμφωνα με ενημέρωσή μας, η κάλυψη θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτικά, ωστόσο δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες.

Μια ξεχωριστή παρουσία θα βρίσκεται στο φετινό P.I.C.K. και είναι ο γνωστός Race Director του διεθνούς φήμης αλυτάρχη, Alessandro Ferrari, Διευθυντή – Αλυτάρχη στο Πρωτάθλημα CIK FIA και στο WSK Series αλλά και Διευθυντή Αγώνων στο F4 ιταλικό Πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Δημήτρης Μιχελακάκης, ο στόχος είναι να ξεπεραστούν κατά πολύ οι 360 συμμετοχές της περσινής διοργάνωσης και η καταληκτική ημερομηνία για την αίτηση συμμετοχής είναι στις 19 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα) και ώρα 17:00. Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ κατηγοριών: 60 MINI Ή ROTAX MICRO MAX, ΛΟΥΞ , MASTER, ROTAX DD2 MAX - ROTAX DD2 MASTERS και KZ2. Στις παράλληλες δράσεις, εκτός από τα show με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα, θα υπάρχει και η ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, drift show από την ομάδα «Frenzy drift team» και τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο, τον Ιταλό Rosati με το μοναδικό θέαμα που θα μας προσφέρει. Πρόκειται για έναν οδηγό ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με ένα μικρό όχημα που διαθέτει τρεις τροχούς, έναν μπροστά και δύο πίσω και πολλές άλλες εκπλήξεις τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μηχανές που θα πλαισιωθούν από μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο το βράδυ της εκδήλωσης με τραγουδιστή τον Ηλία Βρεττό.

Αρκετές σημαντικές παρουσίες παρευρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου από το χώρο της πολιτικής όπως είναι ο Ανδρέας Ριζούλης, Ανδρέας Καστανιώτης, Κώστας Σπαρτίνος κ.ά. Την ενημέρωση έκλεισε με εμψυχωτικά λόγια η Ανίτα Πασσαλή. Το πάνελ της συνέντευξης τύπου απαρτιζόταν από τις παρακάτω προσωπικότητες:

Αναστασία Τογιοπούλου (Πρόεδρος του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας)
«Βλέποντας την εκδήλωση για πρώτη φορά έφυγα καταενθουσιασμένη και πιστεύω ότι αξίζει όσα λεφτά επενδύουμε, ώστε αυτό να πραγματοποιείται κάθε χρόνο»

Δημήτρης Μιχελακάκης (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος)
«Τέτοια γεγονότα γίνονται μόνο με συνέργια. Όλοι είναι σημαντικοί παράγοντες ώστε να είναι εφικτή η συγκεκριμένη διοργάνωση από τον Δήμο Πατρών μέχρι και οι γονείς των αγωνιζομένων. Το P.I.C.K. είναι ένας τρόπος για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και εσωστρέφεια».

 Αλέξης Παυλόπουλος (Αντιπρόεδρος του ΑΟΠ)
«Θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει ώστε το φετινό event να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και από το περσινό».

Πλάτωνας Μαρλαφέκας (Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της ΛΟΥΞ)
«Όλοι οι χορηγοί βοηθούν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το καταπληκτικό event»

Σωτήρης Αναστασιάδης (Διευθυντής Μάρκετινγκ ΕΚΟ)
«Το βασικό συστατικό μας είναι η ελληνικότητα, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να στηρίζουμε το συγκεκριμένο event».

Κώστας Σπανός (Med Frigo)
«H Med Frigo θα βρίσκεται πάντα στο πλάι του συγκεκριμένου event και θα το υποστηρίζει».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...