Για αλλοίωση αποτελέσματος μιλάει η Ferrari

  • -
  • -

Μπορεί ο αγώνας της Βαλένθια να ανήκει στο παρελθόν αλλά οι φωτιές που άναψε δεν θα σβήσουν γρήγορα. Ακόμα δεν έχουν χωνέψει στο Maranello πώς ο Hamilton πέρασε ουσιαστικά ατιμώρητος από τέτοια παρανομία.

 

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να αποφύγουμε αντι-επικοδομητικές συμπεριφορές και να διαμαρτυρόμαστε μόνο για να διαμαρτυρόμαστε, γιατί δεν έχει νόημα. Πρέπει να είμαστε πολύ ήρεμοι σε τέτοιες ώρες, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τι έγινε. Παρόλα αυτά πρέπει να κυριεύσει η λογική από το συναίσθημα, το οποίο είναι έντονο», είπε ο Domenicali. «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αξιολογήσουμε την τιμωρία έχοντας στο μυαλό μας την στιγμή που έγινε και τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε ο αγώνας. Αυτά είναι σημαντικά θέματα», τόνισε.

 

«Βλέποντας και πάλι τα πράγματα είναι καθαρό ότι πήρες ένα πλεονέκτημα μη ακολουθώντας τους κανόνες και στο τέλος πήρες περισσότερους βαθμούς. Δεν είναι σύμφωνο με τον με τις αρχές του αγωνιστικού κώδικα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari.

 

O Alonso μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος από πλευράς της FIA και τα blogs και τα forum έχουν πάρει φωτιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...