Ο Button μήνυσε την Mercedes!

  • -
  • -

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βρετανικό Τύπο ο Jenson Button μήνυσε την Mercedes γιατί δεν του έδωσε σαν δώρο το μονοθέσιο που οδήγησε πέρσι. Ο Button είπε ότι του είχαν υποσχεθεί την BGP001, εάν έπαιρνε το πρωτάθλημα.

 

Το κόστος κατασκευής ενός τέτοιου μονοθεσίου εκτιμάται στο 1εκ Αγγλικές Λίρες. Στο συμβόλαιο που είχε ο Βρετανός οδηγός με την Brawn GP αναφερόταν : «Εάν ο οδηγός κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών κατά την διάρκεια του συμβολαίου, η ομάδα πρέπει να μεταφέρει την ιδιοκτησία τους ένα από τα σασί της, του τύπου που οδήγησε ο οδηγός κατά την διάρκεια της σαιζόν».

 

Μάλιστα υπάρχει και email από την Mercedes στον Button τον Ιανουάριο στο οποίο αναφερόταν : «Δεν έχουμε διαθέσιμο σασί του 2009, λόγω του ότι είχαμε κατασκευάσει περιορισμένο αριθμό το 2009 για λόγω κόστους. Μπορούμε όμως να κατασκευάσουμε ένα σασί από τον τύπο που οδήγησε ο Jenson το 2009 και το οποίο καλύπτεται από το συμβόλαιο όταν το εργοστάσιο κλείσει τον Ιούλιο από την στιγμή που εργαζόμαστε στο μονοθέσιο του 2010».

 

Ο Button ισχυρίζεται ότι ένα αντίγραφο δεν είναι το ίδιο από το να έχει ένα από αυτά που πραγματικά οδήγησε. Πάντως οι δυο πλευρές φαίνεται ότι συμφώνησαν και η υπόθεση δεν θα πάει στα δικαστήρια.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...