Μέχρι το τέλος του 2011 ο Webber στην Red Bull Racing

  • -
  • -

Μετά από ένα δύσκολο τριήμερο στην Τουρκία και με όλα όσα επακολούθησαν, ο Mark Webber έχει ένα λόγο να είναι χαρούμενος.

 

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull Racing συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμα χρόνο. Έτσι μέχρι το τέλος του 2011 θα παραμείνει στο Milton Keynes. O Webber βρέθηκε στο προσκήνιο, εκτός από τις πολύ καλές του επιδόσεις, και για το συμβάν που είχε με τον Sebastian Vettel την προηγούμενη Κυριακή στο Istanbul Park, κάτι που έφερε τον Vettel εκτός αγώνα, αλλά και πολλούς χαμένους πόντους για την ομάδα.

 

Ο Webber προσπαθούσε να πάρει 2ετές συμβόλαιο από την RBR, αλλά η ομάδα του πρόσφερε μονοετές. Στην Τουρκία συμφώνησαν οι δυο πλευρές αλλά για κάποιους λόγους καθυστερούσε η υπογραφή. Με την συμφωνία αυτή η Red Bull Racing θα συνεχίσει με τους Vettel και Webber για ένα χρόνο. Ίσως ακούσουμε και επέκταση συμβολαίου και του Vettel μέχρι το τέλος του 2015 ώστε να «κοπεί η όρεξη» όσων έχουν βάλει στο μάτι τον νεαρό Γερμανό.

 

Με την ανανέωση του Webber μπαίνει προς το παρόν πάγος στην επιστροφή του Raikkonen στην F1 με την ομάδα της Red Bull. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία από την Αυστρία είναι προσωπικός χορηγός του Φιλανδού πρώην πρωταθλητή της F1 και είναι αυτή που έκανε την κίνηση για να τον φέρει σε αυτοκίνητο του WRC.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...