Στην Πάτρα ο δεύτερος γύρος του IAME Series Greece 2019

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου, με 38 αγωνιζόμενους

  • -
  • -

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου IAME Series Greece 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Kartmania της Πάτρας, την Κυριακή, 21 Απριλίου. Ο παρθενικός αγώνας της σεζόν διεξήχθη στο Kartodromo, στις Αφίδνες.

Με διοργανωτή τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ), στην εκκίνηση θα παραταχθούν συνολικά 38 αγωνιζόμενοι, οι οποίοι κυνηγούν τα πολυπόθητα εισιτήρια πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series που θα διεξαχθούν στην πίστα karting Le Mans.


Στην κατηγορία Χ30 MINI (8-12) θα αγωνιστούν 11 οδηγοί, οκτώ εκ των οποίων θα ανήκουν στην κλάση Χ30 ΜΙΝΙ Β (ηλικία 8-10 ετών).

Η Χ30 JUNIOR (12-14) ετών απαρτίζεται από εννέα αθλητές, ενώ η Χ30 SENIOR (από 14 ετών) θα είναι η πολυπληθέστερη, μιας και συμμετέχουν 15 οδηγοί, 5 εκ των οποίων θα «τρέξουν» στην κλάση MASTER (άνω των 30 ετών).

Τέλος στην κλάση X30 SUPER των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών) στο grid θα παραταχθούν τέσσερις οδηγοί.

Στον προσεχή αγώνα στην πίστα Kartmania της Πάτρας ισχυρό θα είναι και το τοπικό στοιχείο, με εννέα αθλητές, ενώ την αίγλη του αγώνα ενισχύει η συμμετοχή του Βέλγου πρωταθλητή στο CIK-FIA Karting Academy Trophy 2017, Xavier Handsaeme, o οποίος  θα αγωνιστεί στην κατηγορία Senior.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα, αλλά και το πρωτάθλημα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα (http://www.iameseriesgreece.com/live), ενώ διαθέσιμη είναι και η εφαρμογή  «IAME Series Greece» στο
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app  (συσκευές Android) και https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8  (συσκευές iOS)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...